Behangen, beurzen en showrooms

Behangen, beurzen en showrooms

Gespecialiseerd Behangbedrijf Pronk verzorgt behangwerk voor particulieren, architecten, hotels, winkels, restaurants en vele andere bedrijven. Wij kunnen u een goed advies geven over welk behang geschikt is voor uw specifieke ruimtes. U koopt het behang zelf en wij brengen het vakkundig voor u aan. Daarbij verwerken we letterlijk elk soort behang dat u in stalenboeken kunt vinden. Wij behangen ook op beurzen, bv. voor groothandel Eijffinger, en decoreren showrooms met behang. Daarbij kunnen we ook voor de inrichting zorgen.
 
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.
Vele soorten behang

Vele soorten behang

Behang is er in duizenden soorten en patronen. Naast klassiek behang zijn er talrijke moderne materialen, kleuren en dessins. U kunt dus kiezen voor een nostalgische, chique, gezellige, romantische of zakelijke uitstraling! Ook in praktisch behang is er keus genoeg, zoals renovlies (naadloos, brandveilig, scheurvast, krasvast) en glasvlies (sterk, glad, overschilderbaar, afneembaar). Deze zijn bijzonder geschikt voor oude muren met scheurtjes en ook nog snel (dus voordelig) aan te brengen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!
Workshops in behangen

Workshops in behangen

Voor Gespecialiseerd Behangbedrijf Pronk is het geven van workshops geen bijkomstigheid. Door regelmatig workshops in behangen te geven, delen wij onze kennis en praktijkervaring met decoristen, bedrijven en fabrikanten in Nederland en tot ver in het buitenland, zoals in Zuid-Afrika en Saoedi-Arabië. Wij kunnen alles vertellen én laten zien over alle soorten behang, een succesvolle toepassing daarvan en vakkundige methodes voor de verwerking.
Partners

Partners

Als gespecialiseerd behanger en inrichter van showrooms werkt Behangbedrijf Pronk samen met professionele partners om topkwaliteit te kunnen leveren:
  • Eijffinger, groothandel in behang
  • Van der Linden
  • Van Waay Interieurs
  • Berg & Berg
  • Duth Style Company
  • HTC Wooncomfort
 
Klein schilderwerk

Klein schilderwerk

Het leeuwendeel van ons werk bestaat uit behangen en workshops in behangen. Daarnaast voeren wij klein schilderwerk uit in Zoetermeer en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan het latexen van plafonds en het schilderen van kozijnen, ramen en deuren. Ideaal in combinatie met behangwerk.
Gespecialiseerd Behangbedrijf Pronk V.O.F. • Paletsingel 63 • Zoetermeer • 06-5369 4490